Blog

Yeni Evlenecekler İçin Ev Sahibi Olma İpuçları

Evlilik, hiç şüphesiz bu hayattaki en güzel şeylerden biridir. İki insanın hayatlarını mutlulukla birleştirmesi, herkesin yüzünde tebessüm oluşturur. Yeni evlenen bireyler, huzurlu bir yuva kurmak ister. Bunun için de istedikleri şehirde harika bir evin sahibi olmanın yollarını düşünürler.

Eğer sizin de böyle bir isteğiniz varsa Fuzul Ev her zaman yanınızdadır. Faizsiz ev sahibi olma fırsatları sunan Fuzul Ev, hayallerinize kavuşmanızı sağlar. Peki bu kampanyanın detayları nelerdir ve nasıl başvuru yapılır? Haydi gelin hep birlikte bakalım.

Faizsiz Ev Kredisinden Kimlerin Yararlanma Hakkı Bulunuyor?

Faizsiz ev kredisinden kimler yararlanabilir sorusunu sık duyuyoruz. O nedenle merak edenler için yanıtlamak istedik. İster bankada borcunuz olsun ister kredi notunuz düşük olsun, bunların hiçbiri sorun teşkil etmez.

Fuzul Ev aracılığı ile herkes faizsiz, peşinatsız ev kredisinden faydalanabilir. Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartınızla Fuzul Ev şubelerinden, dijital şubeden ya da web sitesinden başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Şu detayı da es geçmemek gerekir: Sabit maaşınız varsa başvuruyu direkt yapabilirsiniz. Ancak serbest meslek erbabı olan bireylerin belli bir birikimleri varsa başvuru yapmalarını öneriyoruz. Bunu tavsiye etmemizin temel sebebi ise ödeme günleri geldiğinde zorluk yaşamamanız içindir. Her ay keyifle, rahat bir şekilde ödeme yapabilmenizi dileriz. Böylelikle ev satın alma sürecinde kendinizi mutlu hissedersiniz.

Yeni Evleneceklerin Yararlanabileceği Faizsiz Ev Ödeme Planları Hangileridir?

Fuzul Ev tarafından sunulan faizsiz ev ödeme planları bütçenize göre değişiklik gösterebilir. Bazı ortak yönleri de vardır. Her birinde, 14 gün içerisinde cayma hakkı sunulur. Bunun yanı sıra taksit dondurma ve isteğe bağlı şekilde peşinat ödeme seçeneklerine de sahip olursunuz. Modeller ise şu şekildedir:

  • Çekilişli ve değerini koruyan model: Bu modelde, herhangi bir biçimde enflasyonun sizi etkilemeyeceğini biliyor muydunuz? Taksitleriniz tamamen sizin belirlediğiniz miktarda sunulur. Böylelikle enflasyonun zararlı yönlerini görmezsiniz.
  • Çekilişli fırsat modeli: Bu plan, kademeli ödeme seçeneği ile sunulur. Evi teslim alana kadar sabit taksit ödemelerine sorunsuz şekilde devam edebilirsiniz. Teslimat sonrasında oluşacak artışları da siz belirleyebilirsiniz. Kendi bütçenize en uygun ödeme planını siz tasarlamış olacaksınız, harika değil mi?
  • Çekilişli tasarruflu erken teslim modeli: Burada sabit artışlı ödeme yapabilirsiniz. Taksit tutarları her ay aynı seviyede artacağı için ödeme yaparken sıkıntı çekmemiş olursunuz.
  • Çekilişsiz bireysel finansman modeli: Yeni evleneceklerin en sık tercih ettiği seçeneklerden bir tanesidir. Bu pakette, teslimat tarihini önceden belirleme fırsatı elde edersiniz. Evinize ne zaman kavuşacağınızı öğrenmiş olursunuz.
  •  Çekilişli teslimatta avantajlı model: Bu modeli tercih ettiğinizde sabit ödeme yapabilirsiniz. Böylelikle evi teslim aldıktan sonraki süreçte ödeme artışı yaşamazsınız. Ne kadar ücret ödeyeceğiniz her zaman net olur. Siz de bütçenizi buna göre ayarlarsınız.
  • Çekilişsiz bireysel ara ödemeli model: Yeni evlenen çiftlerin sık sorduğu seçeneklerden biri olmuştur. Bu opsiyonda, ara ödemeler yaparak ev teslimat tarihini daha erkene çekebilirsiniz. Ne kadarlık bir ödeme yapacağınızı yine siz belirlersiniz. Bu da bütçenizi zorlamanızı engeller.

Teste Katılarak Size En Uygun Faizsiz Ev Tasarruf Planına Ulaşabilirsiniz

Yeni evlendiyseniz ve faizsiz ev sahibi olmak istiyorsanız Fuzul Ev web sitesinde bulunan teste katılmalısınız. Bu testte size birikim tercihinizle alakalı birtakım ayrıntılı sorular yöneltilir. Vereceğiniz yanıtların akabinde tercihlerinize uygun bir ödeme planı sağlanır.

Her ay rahatlıkla ödeyebileceğiniz bir plan oluşturulduğunda ise size haber verilir. Böylelikle başvuru işlemlerine geçebilir, ev sahipliğine giden yolda bir adım daha atabilirsiniz. Şirket, her işlemde sizin yanınızdadır. Bir problem çıkmaması adına süreç aktif olarak yönetilir.

Çekiliş Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilir?

Herkes çekiliş sürecine dair sorular sormaktadır. Bu evre, son derece profesyonel bir şekilde ilerletilir. Çekiliş tarihleri Fuzul Ev tarafından bizzat sizlere duyurulur. Noter huzurunda, Instagram ve Facebook üzerinden canlı yayınla tarafınıza aktarılır.

Fuzul Ev çekilişlerinin her dakikasını dilediğiniz gibi seyredebilirsiniz. Tamamen güvenilir bir uygulamadır. Fuzul Ev’in 30 seneye yayılan tecrübesini her ayrıntıda görebilirsiniz. Faizsiz ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşamak işte bu kadar kolaydır. Siz de hemen katılabilirsiniz!

Teslimat Sırasında Farklı Masraflar Ortaya Çıkar mı?

Yeni evlilerin en çok merak ettiği konulardan biri ek masraf meselesidir. Tapu, ipotek ve sigorta masrafları dışında ek bir ücret ödemesi ortaya çıkmaz. Sadece, Fuzul Ev bünyesine organizasyon ücreti ödemeniz gerekir ki bu da zaten teslimattan önce gerçekleştirilir.

Ek masraflarla ilgilenmek zorunda kalmadan ev sahibi olabilirsiniz. Başka bir ödeme yapmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkmaz. Her şey usulüne uygun bir biçimde ilerler. Bahsi geçen tapu, sigorta ve ipotek masrafları hakkında bilgileri de ilgili kurumlardan istediğiniz zaman alabilirsiniz.

Ödemeleri nasıl ve ne şekilde yapacağınıza dair fikir edinmiş olursunuz. Süreci nasıl yöneteceğiniz de yine bu tür detaylar doğrultusunda şekillenir. Merak etmeyin, Fuzul Ev daima ev satın alma aşamalarının düzgün ilerlemesini sağlar. Size yardımcı olarak bunu en iyi şekilde kanıtlar. Fuzul Ev’de %100 müşteri memnuniyeti esastır.

Faizsiz Ev Konusunda Daha Fazla Bilgi Almaya Ne Dersiniz?

Faizsiz ev alma konusunda daha fazla bilgiye sahip olmak istiyor olabilirsiniz. Dilerseniz Fuzul Ev web sitesi üzerinden bilgilerinizi gönderebilirsiniz. Kısa süre içerisinde bilgilerinizde yer alan iletişim numarası üzerinden aranacağınızdan emin olabilirsiniz.

Müşteri temsilcilerimiz faizsiz ev sahibi olma konusunda merak ettiğiniz tüm sorularınız için hazırdır. Ayrıca faizsiz ve peşinatsız araba alma ve faizsiz peşinatsız iş yeri sahibi olma konularında istediğiniz her şeyi sorabilir, süreci içinize sinecek şekilde geçirebilirsiniz. Bu durumda sizden adınız, soyadınız, e-posta adresiniz ve bazı bilgileriniz istenebilir.

Faizsiz ev sahibi olmak için merak ettiğiniz tüm soruları bizimle paylaşabilir ve ev sahibi olmak için adımlarınızı güvenle atabilirsiniz. 30 yıllık deneyimle Fuzul Ev güvencesini sizlerle buluşturuyoruz. Siz de bütçenizi düşünmeden ev sahibi olmak isterseniz, bizimle iletişime geçin!

Bilgi Talep Formu

Bilgilerinizi gönderin sizi arayalım