Blog

Peşinatsız Araba Almak Mümkün mü?

 

Bir ulaşım aracı olan arabalar artık ihtiyaç listesinde yerini aldı. Bireyler ve aileler, ulaşım sırasında rahat etmek için araba almak isteyebilir. İşyerinde kullanabilmek için araba satın almak isteyen kişiler de bulunabilir. Bunların dışında sadece yatırım yapmak amacıyla da araç sahibi olmak isteyen birçok kişi olabilir.

Günümüzde otomobil sahibi olmak isteyip elinde hiç peşinat bulunmayan kişiler nasıl araba alabilirim sorusunu fazlasıyla merak eder. Bankaların kredi yöntemlerine başvurmadan önce yüksek faizli ödeme yapmadan, siz de Fuzul Ev ile peşinatsız ve kredisiz araba satın alabilme şansına sahip olabilirsiniz.

Fuzul Ev, kurulduğu günden bugüne kadar Türkiye’nin dört bir tarafında yaşayan insanların isteklerini önemser. Kişilerin isteklerine ve bütçesine uygun ödeme seçenekleriyle, çalışmalarını güvenle ve titizlikle yürütmeye devam eder.

Fuzul Ev pek çok farklı modelle, bütçe sıkıntısı yaşayan kişilerin ev ve araba sahibi olmasına yardımcı olur. Modellerinin arasında kredisiz araç alma seçeneği de bulunur. Böylece araba sahibi olmak isteyen kişiler için peşinatsız araba alma imkanı sağlar.

Siz de peşinatsız araba almak istiyor olabilirsiniz. İşte Fuzul Ev tam da bu noktada peşinatsız kampanyaları ile size hayalinizdeki arabaya sahip olma imkanı sunar. Böylece hayalinizin gerçekleşmesi yolunda adım atmanıza destek olur.

Araç sahibi olmak isteyen bireyler ilk önce bankalardan taşıt finansmanı almaya yönelir. Daha sonrasında ise alınan finansmanları yüksek faizle geri ödemek zorunda kalır. Fuzul Ev müşterilerinin banka finansman yöntemlerine mecbur bırakmaz. Banka kredisiz ve peşinatsız ve faizsiz araba alma yöntemi sunar.

Geleceğine yatırım yapmak isteyen bireyler Fuzul Ev güvencesiyle dilediği marka araca Türkiye’nin neresinden olursa olsun sahip olabilir. Yapılması gereken tek şey satın almak istediğiniz araca karar vermek olacaktır. Daha sonra size en yakın Fuzul Ev şubesine kimlik bilgilerinizle beraber giderek peşinatsız araba almak istediğinizi bildirebilirsiniz.

Fuzul Ev faizsiz peşinatsız araba sahibi olabileceğiniz farklı finansman yöntemlerini sizinle buluşturur. Bu sayede ödeme planını da sizinle birlikte düzenler. Bütçenize en uygun şekilde ödeme yapmanıza olanak tanır. Ödeme yöntemleri içinden bütçenize uygun ödeme yöntemini seçerek peşinatsız sıfır araba sahibi olabilmenize destek olur.

Fuzul Ev’de arabanızın taksit ödemelerinde gecikmeler veya aksamalar yaşanabilir. Gecikme yaşanan taksit ödemelerinizi dondurma ve daha sonra tekrar başlatma hakkına sahip olmanız sayesinde yaşayabileceğiniz problemlerin de önüne geçilir.

Fuzul Ev tasarruf finansman modelleri her bütçeye uygun olarak düzenlenir. Fuzul Ev, peşinatsız araba almak isteyen, bunun dışında faizsiz ve peşinatsız ev, faizsiz iş yeri sahibi olmak isteyen her kişinin yanında olan hassas bir politika izlemektedir. Fuzul Ev ekipleri tasarruf finansman yöntemleri arasından sizler için tercihinize en uygun seçenekleri sunacaktır.

Peşinatsız Araba Kimler Satın Alabilir?

Fuzul Ev ile peşinatsız bir şekilde araç almak için size sunduğu iki şart bulunur. Bu iki şarta sahip olunması haricinde peşinatsız araba sahibi olmak için herhangi bir şart sunulmaz. Aynı zamanda daha sonra ki süreçte de sizden talepte bulunulmaz. Fuzul Ev ile araç satın alabilmeniz için şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması.
  • 18 yaşı doldurmuş olmak.

Fuzul Ev’in belirlemiş olduğu tüm şartlara sahipseniz peşinatsız araba sahibi olmak için önünüzde hiçbir engel bulunmaz.

Emekli olmuş bireyler de Fuzul Ev ile peşinatsız araba satın alma yönteminden faydalanabilir. Herkes gibi emekli olan kişiler tasarruf finansman yöntemi dahilinde hayalini kurduğu arabaya kavuşabilmek için Fuzul Ev’den istediği zaman yararlanabilir.

Araba Almak İçin Ne Kadar Peşinat Gerek?

Fuzul Ev ile araç almak için birçok farklı kampanya modelinden faydalanabilirsiniz. Bu kampanyalar hakkında bilgi almak için Fuzul Ev ekipleri ile iletişime geçebilirsiniz. Ancak araç almak için ne kadar peşinat ödemek gerektiğini merak ediyorsanız bunun cevabı bellidir. Fuzul Ev ile araç almak için peşinat ödeme zorunluluğu bulunmamaktadır.

Fuzul ev farklı fırsat modelleri ile kişilerin bütçesine uygun ödeme yöntemini tercih etmesini sağlar. Çekilişli veya çekilişli modeller arasından bütçenize uygun taksitler oluşturmanıza yardımcı olur. Kendinize uygun oluşturacağınız ödeme planları ile faiz ödemenize gerek kalmadan peşinatsız araba satın alabilir ve hayallerinize kavuşabilirsiniz.

Peşinatsız Araba Almak Avantajlı Mıdır?

Elinizin altında size ait bir araba olması daha özgür olmanızı sağlayacaktır. İstediğiniz zaman istediğiniz yere gidebilmeniz ve şehrin kalabalığından uzaklaşarak dinlenebilmeniz mümkün olacaktır. Arabanızın olması sizi özgür hissettirecektir. Aynı zamanda geleceğe yatırım yapmanıza da katkı sağlayacaktır.

Bankaların sunduğu yüksek faizli geri ödeme yöntemlerine başvurmak istemiyorsanız Fuzul Ev sizin için banka kredisiz araba alma kolaylığı sağlar. Bankalara başvurduğunuz zaman sizden geri ödeme dışında birçok ekstra masraf talep edilebilir.

Fuzul Ev hiçbir zaman dosya masrafı, sigorta ücreti, gecikme ücreti gibi ek ücret talep etmemektedir. Fuzul Ev’e dahil olduğunuz süreç boyunca bütçenize göre hazırlanan ödeme planına uygun olarak ödeme yapabilmeniz mümkündür.

Ödemelerinizde gecikme yaşadığınız zaman Fuzul Ev ekipleri ile görüşüp ödemenizi dondurma ve tekrar başlatma hakkınız da bulunur. Gecikme yaşanan hiçbir ödeme için sizden gecikme bedeli talep edilmeyecektir.

Fuzul Ev ile araba almak yüklü miktarda ön ödeme yapamayacak bireyler için oldukça avantajlı bir yöntem olmaktadır. Peşinatsız araba almak için bütçenize uygun olan modeli inceleyerek dilediğiniz yönteme kısa sürede siz de dahil olabilirsiniz.

Türkiye’nin her bölgesinde istediğiniz araba rengi ve modeli fark etmeden satın almak için Fuzul Ev’e başvurabilirsiniz. Fuzul Ev ile peşinatsız araba satın almak için siz de Fuzul Ev ekipleri ile iletişime geçerek detaylı bilgi alabilir, süreç hakkındaki sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

30 yılı aşan deneyim ve profesyonel bir yaklaşımla Fuzul Ev web sitesi ve ofislerimizde sizlerle buluşmak için hazırız. Peşinatsız araba sahibi olmanın rahatlığını ve keyfini çıkarmak için T.C kimlik kartınız olması yeterli. Dilerseniz web sitemizden dilerseniz de ofislerimizden bize ulaşabilir ve bütçenize uygun planlar hakkında fikir edinebilirsiniz.

Bilgi Talep Formu

Bilgilerinizi gönderin sizi arayalım