Blog

Peşinatsız Ev Alma Süreçleri Nasıl İşler?

Peşinatsız Ev Alma Süreci Nasıl İşler?

Günümüzde, ev almak için ise yüksek peşinatlar talep edilir. Bankalar, yüksek faiz oranlarıyla kredi desteği sağlarken. Fuzul Ev’de sadece organizasyon ücreti ile ev sahibi olma imkanı verilir. Ev finansmanı, konut sahibi olmak isteyen katılımcılara farklı çözüm yolları sunar. Uygun oranlarda yapacağınız organizasyon ücreti ödemesi ile hayalinizdeki evi satın alabilirsiniz. Genel olarak, ev alım süreçlerinde peşinat talebiyle ev alma durumu söz konusudur. Ancak peşinatsız olarak sunulan bu kolaylık sayesinde bu oranlar daha düşük olur. Bu sistem, düşük gelirli ve yeni evlenen çiftlerin hayallerindeki eve kavuşmasını sağlar.

Fuzul Ev tarafından çekilişsiz bireysel ara ödemeli model yanı sıra, çekilişli olarak da değerlendirilebilecek ödeme modelleri vardır. Ancak bu ödeme modelleri, geri ödeme şartları noktasında değişiklik gösterir. Bu nedenle, ev almayı düşünen bireyler, detaylı bir araştırma yaparak kendilerine uygun ödeme şeklini seçmelidir.  

Peşinatsız Ev Almanın Avantajları Nelerdir?

Peşinatsız ev almak, Fuzul Ev’in farklı modelleriyle mümkündür ve pek çok avantajıyla tercih edilir. Öne çıkanlardan olan çekilişli teslimatta avantajlı model, ev alma sürecinde bireylerin kolayca ödeme yapmalarına imkân sağlar. Bu modelde, katılımcılar belirlenen süre kapsamında çekilişe girer. Belirlenen süre sonunda ise kura çekilerek bir kişi belirlenir. Kurada çıkan kişi, ev sahibi olma fırsatı yakalar. Yenilikçi bir yaklaşım olan çekilişli teslimatta avantaj modeli, geleneksel kredi çekme yöntemlerine erişmekte zorlanan bireylere hitap eder.

Bu finansman modeli, topluluk tabanlı yaklaşımı benimser. Küçük aylık ödemeler yapan katılımcıların katkıları bir havuzda birleştirilir. Bu ödemeler birikir ve belirlenen sürenin sonuna gelindiğinde, ev alma şansı doğar. Aynı zamanda, bireyler arasında dayanışma ve yardımlaşma duygusunu uyandıran bir yöntemdir. Özellikle, düşük gelirli ve faize bulaşmak istemeyen bireylerin tercih edebileceği bir kampanyadır.

Peşinatsız Ev Alma Sürecindeki Temel Adımlar Nelerdir?

Çekilişsiz bireysel ara ödemeli model, ev alma sürecinde tercih edilebilecek avantajlı modeller arasında bulunur. Bu model, bireylere kendi bütçelerine uygun olan ödeme yapma alternatifi sunar. Böylece ev alma sürecinde ödemeler, kolayca gerçekleşir. Peşinatsız olarak ev alma düşüncesinde olan bireyler, çekilişli ya da çekilişsiz ev finansmanı seçeneklerini tercih edebilirler.

Modeller; peşinatlı, peşinatsız veya ara ödemeli gibi opsiyonlarla değişkenlik gösterir. Ara ödemeler, evinizi belirlenen tarihten erken teslim alma şansı tanır. Örneğin, bankadan sağlanan kredi ile yüksek faizler getirebilir. Faizler ve ek ödemelerin getirdiği bir takım maddi riskler ile karşılaşmamak için Fuzul Ev modelleri ile ev sahibi olabilirsiniz. Çekilişli fırsat modeli ve tasarruflu erken teslim ev finansmanı gibi seçeneklerle evinize sahip olabilirsiniz.

İpotek Gösterme Yöntemiyle Peşinatsız Ev Alma Süreci

Ev finansmanı, peşinatsız olarak sağlanan ev alma modellerinin genel ismidir. Peşinatsız ev finansman modelleri gibi seçenekler değerlendirilebilir. Ancak bireylerin uzun vadede mali durumlarını göz önüne almaları gerekir. Aynı zamanda, ödeme kabiliyetlerinin de değerlendirilmesi son derece önemlidir.

İpotekli ev alma, ipotek edilen ev ya da taşınmazın, herhangi bir nedenle ödeme yapılamaması durumunda banka tarafından alınmasıdır. Bu maddi ve manevi açıdan pek çok riski beraberinde getirir. Dolayısıyla Fuzul Ev’in ev finansmanı modelleri, güvenilir ve stressiz bir şekilde ev alma süreci için tercihiniz olabilir.

Herhangi mal varlığınızı ipotek ettirmek zorunda kalmadan, düzenli bir şekilde ödeme yapma olanağı yakalayabilirsiniz. Tercih edeceğiniz finansman modelini maddi durumunuza hitap edecek şekilde planlayabilirsiniz. Fuzul Ev tarafından sunulan ev finansman modellerinin çeşitliliği, farklı mali durumdaki bireylere seçim hakkı verir. Kendi ekonomik durumunuza uygun olan taksitli plan desteği ile düşük ödeme miktarı, uzun vadeli finansman gibi kolaylıklardan yararlanabilirsiniz.

Tamamen finansal yükü hafifletecek olan ev finansman modelleri, katılımcılara ödeme rahatlığı sağlar. Örneğin, çekilişli teslimatta avantajlı model, ev sahibi olmak isteyen bireyleri tek bir çatı altında toplar. Çekilişten çıkan sonuç ile ev sahibi olacak kişi belirlenir. Bu modeldeki, taksit dondurma olanağı ile ödeme güçlüğü çekilmez. Avantajlarıyla ev sahibi olma hayallerinizi kolaylaştıran modeller için siz de Fuzul Ev ofislerini ziyaret edebilirsiniz. Bankaların sunduğu ipotekli finansmanlarla mağduriyet yaşamadan da hayallerinize kavuşabilirsiniz.

Faizsiz ve Peşinatsız Ev Alma Sisteminin Avantajları

Çekilişsiz bireysel ara ödemeli model, faize bulaşmadan, ev sahibi olma şansı verir. Bu modelin temelinde yardımlaşma sistemi yatar. Ev almak için bir araya gelen gruplar, dayanışma ile birbirlerine faizsiz destek sağlar. Bu modeli tercih ettiğinizde, faizsiz ve vade farksız bir şekilde ev sahibi olabilirsiniz. 200 aya kadar ödeme imkânı, peşinatsız sistemdeki özelliklerden bir tanesidir.

Peşinatlı ödeme seçeneğinin yanı sıra peşinat ödemeden bütçenize en uygun taksit oranları belirlenir. Çekilişsiz ara ödemeli model, bütçenizi aşmayacak ara ödemeleri yapmanızı sağlar. Böylelikle, faizsiz ve peşinatsız bir şekilde ev sahibi olmanızı mümkün kılar.  

Çekilişli fırsat modeli, kademeli olarak ödeme yapabilmenizi sağlar. Fırsat modelinde, teslimat gerçekleşene kadar, taksitlerinizi sabit oranlarda yapabilirsiniz. Teslimat yapıldıktan hemen sonra ise ödeme planı artışlarını kendiniz belirleyebilirsiniz. Bu sayede, taksit sayısını kısa tutma imkânınız da olur. Çekilişle gerçekleştirilen bu fırsat modelini seçtiğinizde ise peşinat ödemesi tamamen sizin tercihinize bırakılır.

Peşinatsız Ev Almanın Maliyetleri ve Tasarruf Potansiyeli

Ev finansmanı modellerinden biri olan tasarruflu erken teslim, ödeme sisteminin sabit artışla gerçekleştiği bir sistemdir. Bu sistemin şartlarına göre, her ay yapacağınız taksitler, aynı oranda artar. Böylece, vade sayısı kısalır ve peşinat ödemesi isteğe bağlı hale gelir. Bu finansman modelinde, taksit dondurma olanağı da vardır.

40 ile 200 aralığında taksite fırsat veren bir sistemdir. Bu aşamada, bütçenize hitap eden seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Bütçenizi aşmayacak, aylık ödeme planını belirleyerek kendinize uygun oranlardaki artışları belirleyebilir ve ev taksitinizi ödeyebilirsiniz. Kendi planınızı yaparak ödemenizi erken bitirme şansına da sahip olabilirsiniz.

Fuzul Ev, sunduğu ev finansman modelleriyle, ödeme kolaylığı sağlamayı hedefler. Bireylerin birikim sahibi olmadan da ev alabilmeleri, bu finansman modelleriyle mümkün hale gelir. Peşinatsız olarak sunulan ödeme modelleri sayesinde birçok avantajı da beraberinde getirir. Doğru finansman modelini seçerek, bütçenizi aşmadan hayalinizdeki eve kavuşma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Bilgi Talep Formu

Bilgilerinizi gönderin sizi arayalım